Vacatures

Aratis bestaat uit consultants Procesmanagement, Projectbeheersing,  Projectmanagement, Procurement managers en Contractmanagers. Zij ontwikkelen vanuit hun dienstverband bij Aratis verder als specialist in hun expertise. Aratis versterkt tevens haar netwerk met medior en senior professionals die projectervaring hebben in de vakgebieden procurement en contractmanagement. Zie hieronder enkele functieprofielen.

Contractmanagers projecten Duurzame Energie en GWW

Voor het realiseren van projecten in de Duurzame Energie en de GWW, zoeken wij ambitieuze contractmanagers. We zijn ons team Contractmanagement aan het versterken. Wil je jouw ambitie en slagkracht toepassen binnen ons team? Neem dan contact met ons op.

Lees hier alle details

Adviseur Projectbeheersing 

De werkzaamheden van deze zelfstandige functie zijn gericht op de implementatie van projectbeheersing in projecten en organisaties op basis van de principes van Systems Engineering. Daarnaast heb je op procesniveau inzicht in de met projectbeheersing samenhangende processen zoals project-, contract- en technisch management. Met 3 jaar ervaring heb je bij ons de springplank tot ‘the next level’…

Lees hier alle details

Junior Procesmanager – Adviseur Projectbeheersing 

De werkzaamheden van deze functie zijn gericht op de implementatie van projectbeheersing in projecten en organisaties op basis van de principes van Systems Engineering. Daarnaast heb je op procesniveau inzicht in de met projectbeheersing samenhangende processen zoals project-, contract- en technisch management.

Lees hier alle details

Procurementmanagers

Aratis heeft voor diverse opdrachtgevers in de windenergie branche (developers en utilities) de contracten voor on- en offshore windparken voorbereid, de tender procedure begeleid en onderhandeld en het management verzorgd in de uitvoering. Gezien de toenemende capaciteitsbehoeften op projecten zijn wij op zoek naar ambitieuze procurementmanagers met ervaring in de offshore en/of onshore windenergie.

Lees hier alle details