Amsterdam Airport Schiphol

Uitbreiding en nieuwbouw KLM ICA-Lounge

KLM exploiteert de ICA-Lounge op de luchthaven Schiphol voor intercontinentale businessclass klanten. De uitbreiding door nieuwbouw van de bestaande 4.400 m2 naar 6.000 m2 vindt plaats om positie te houden in de veranderende en groeiende markt. KLM ambieert hiermee de mooiste lounge van de wereld te realiseren. Schiphol Asset Management gaat mee in deze ontwikkeling door de bestaande lounge te vergroten en het totaal te voorzien van een geheel nieuw inbouwpakket.

Contractreviews en contractbeheersing

Reford Projectbeheersing voert, als dochterbedrijf van Aratis, voor dit project de contractreviews, ontwerp reviews, ontwikkelingsproces en contractbeheersing uit. Daarnaast het contractadvies voor technische oplossingen en vergunningen en de contactbeheersing op de toepassing van ontwerpkeuzes, brandveiligheid en vluchtwegen.

Jan Roelof Kooreman
Jan Roelof Kooreman
Jan Roelof stuurt als bouwkundig projectmanager op kwaliteit van de ontwikkeling van een project en op de realisatie.
Lees hier meer over Jan Roelof

Gerelateerde projecten en services bij dit project

Contracteringsstrategie

Contracteringsstrategie De juiste strategie voor de contractering van een project is cruciaal voor het slagen van een project. Dit is namelijk de kans om de aanpak zo in te richten dat de inkoopbehoeften op [...]

Wil je met ons praten over samenwerking?

Of je nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of dat je als professional toe bent aan een serieuze verandering? Wij maken graag tijd om kennis te maken met je, want we leren immers van ieder gesprek!

Neem contact op